بر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان تورنتو در سال 2011، اسیدهای چرب موجود در مغز بادام برای لاغری کنترل قند خون را بهبود می بخشد. این میوه ها همچنین ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهند . بنابراین در مورد دیابت نوع 2 واقعا توصیه می شود.
از آنجایی که مغز بادام سرشار از پروتئین، ویتامینهای گروه B و E، منیزیم، فسفر و فیبر است و شاخص گلیسمی پایینی دارد، از برخی بیماریهای مزمن مانند دیابت پیشگیری میکند و میتواند برای بیماران دیابتی که میخواهند رژیم غذایی متعادلی داشته باشند مصرف کنند. .
مغز بادام نه تنها خوشمزه است، بلکه بسیار سالم است. اگر به طور منظم بادام بخورید، از هوس های غذایی جلوگیری می کنید و پوست خود را جوان نگه می دارید.
مغزبادام برای لاغری یکی از محبوب ترین آجیل ها در آلمان است. ما به ویژه از آنها قدردانی می کنیم زیرا آنها به عنوان یک میان وعده سالم بین وعده های غذایی (حتی اگر دانه های کوچک آن بسیار پر کالری هستند).
به عنوان یک ماده در شیرینی های خوشمزه یا به عنوان یک رویه ترد روی موسلی صبحگاهی شما عالی هستند. بادام انرژی زیادی و مواد مغذی مهمی را فراهم می کند.
در یک دست کوچک (28 گرم) 6 گرم پروتئین با کیفیت بالا، تقریباً 2 گرم کربوهیدرات و 14 گرم چربی وجود دارد. بیشتر اسیدهای چرب، اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع سالم هستند. بادام همچنین منبع خوبی از فیبر ، ویتامین E، ویتامین B2، منیزیم و منگنز است.
با این حال، مغز بادام توسط افرادی که به اسید سالیسیلیک حساسیت دارند تحمل نمی شود. آنها بیش از هر نوع آجیل دیگری حاوی این ماده نگهدارنده طبیعی هستند.
بخشی از مغزهای ترد حدود 162 کیلو کالری انرژی دارد. از مطالعات قبلی مشخص شده است که انرژی موجود در هسته ها ظاهراً فقط می تواند تا حدی توسط بدن استفاده شود.
گفته می شود که دلیل این امر محتوای فیبر یا پایداری دیواره سلولی بادام است که مواد مغذی را در خود محصور می کند و جذب آنها را دشوارتر می کند. به همین دلیل، 10 تا 15 درصد کالری حتی توسط بدن استفاده نمی شود
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.