کنسرو کردن خیار قبل از پایان تابستان و هنگام برداشت خیار یک کار سرگرم کننده است.
خیار کنسرو شده روی نان، در سالاد و همچنین با غذاهای هندی خوشمزه است.
در این وبلاگ نحوه خیارشور شیشه نوشابه را می خوانید و ما ترجیح می دهیم این کار را به سه روش انجام دهیم!
کنسرو خیار شیرین و ترش درست می کنیم.
برای این کار از سرکه، آب و شکر و چند طعم دهنده دیگر استفاده می کنیم.
مقداری فلفل قرمز، پیاز قرمز و شوید نیز اضافه می کنیم. طعم ترش از سرکه می آید و برای متعادل شدن خیار از مقداری شکر هم استفاده می کنیم.
علاوه بر این، در واقع یک تکه کیک است!
از گلدان های تمیز و استریل خوب استفاده کنید!
به این ترتیب مطمئناً می دانید که می توانید خیار کنسرو شده را برای مدتی در یخچال خود نگهداری کنید.
سرکه را با آب و شکر به جوش بیاورید.
خیارها را بشویید و به ورقه های نازک برش دهید.
ما این کار را با یک ماندولین انجام دادیم. برش های خیار را بین سه گلدان تمیز استریل شده تقسیم کنید.
فلفل قرمز را شسته و به حلقه های نازک برش دهید و در یکی از سه قابلمه بریزید.
پیاز قرمز را به صورت حلقه های نازک برش داده و همراه با شاخه های شوید در قابلمه ای دیگر بریزید.
گلدان سوم را طبیعی می گذارید.
مایع را بین سه قابلمه تقسیم کنید.
درپوش ها را باز کرده و روی سر بگذارید.
اجازه دهید خیار کنسرو شده کمی خنک شود و سپس آن را در یخچال قرار دهید.
می توانید خیار کنسرو شده را به شرطی که از شیشه های تمیز استفاده کرده باشید، چند هفته در یخچال نگهداری کنید
کنسرو خیار به سه روش تولید می شود و شما می توانید برای آموزش از اینترنت استفاده کنید.