چای اصالتاً چینی است و امروزه در سراسر جهان مصرف می شود.
با این حال، دو روش اصلی وجود دارد. کسانی هستند که مقدار کمی از برگ ها را برای مدت بسیار طولانی دم می کنند و کسانی هستند که برعکس این کار را انجام می دهند: مقدار زیادی را برای مدت زمان بسیار کوتاه دم می کنند.
هیچ راه درستی برای انجام آن وجود ندارد، هر روشی برای یک نوع چای مناسب تر است.
با این حال، هر تکنیک به تجهیزات خاصی نیاز دارد.
در غرب، وقتی چای خود را آماده می کنیم، می گذاریم آن را در چای ساز تفال کمتر از 1.2 لیتر دم بکشد، پس از گذشت زمان دم کردن، آن را می چشیم.
گاهی اوقات از ساشه خود دوباره استفاده می کنیم، با فنجان دوم یا حتی سومی آماده می کنیم. ما به ندرت از آن فراتر می رویم. این مصرف غربی است.
چاب
سپس روش سنتی تر مزه کردن وجود دارد که از روش های چینی اجدادی الهام گرفته شده و برای شراب های عالی در نظر گرفته شده است.
این تکنیک گونگ فو چا – به معنای واقعی کلمه وقت چای است. در چین یا تایوان، مقدار کمی آب چندین بار در قوری با حجم کل 15 سی سی یا داخل ژونگ ریخته می شود و چای را به طور متوسط 10 بار تا 30 بار برای چای های واقعا استثنایی دوباره دم می کنند!
تمام هنر این تهیه این است که دم کرده های مختلف را بو کنید و هر بار مشروب متفاوتی بدهید. در خانوادههای چینی و تایوانی، همه طرز تهیه چای را میدانند، بنابراین این نقشی است که همه به طور طبیعی ایفا میکنند.
بنابراین قوری اولین قدم و بهترین دوست شماست تا بتوانید یک چای خوب درست کنید (و مخصوصاً طعم آن را بچشید)، پس مراقب آن باشید!
از قرار دادن آن در ماشین ظرفشویی خودداری کنید.
با آب داغ شسته می شود مگر اینکه قوری حافظه دار باشد که در این صورت به سادگی داخل آن پاک می شود.
بگذارید به خوبی خشک شود (خارج و داخل) ترجیحاً در هوای آزاد.
از گذاشتن چای برای مدت طولانی در داخل خودداری کنید.
آن را در جای مشخص خشک و دور از بو و در صورت امکان بدون درب نگهداری کنید.
حالا که همه کلیدها برای انتخاب یک قوری خوب در دست دارید، می توانید طرح آن را انتخاب کنید، چیزی برای همه سلیقه ها (چای!) وجود دارد.