امروز برای شما شیره انگور آماده کردم.
باید اعتراف کنم که دستور تهیه شیره انگور بازی کودکانه است.
باید انگور باکیفیت بردارید، فشار دهید و شیره درست کنند.، وقتی تخمیر شد به شراب تبدیل می شود. آب پز، ریخته شده در بطری و پاستوریزه به مدت 30 دقیقه، به نوشیدنی فوق العاده ای برای زمستان تبدیل می شود.
شیره انگور بطری شده طعمی استثنایی دارد، به خصوص در پاییز و بهار که میوه تازه نسبتا کمیاب است.
من شخصاً عاشق شیره انگور قوچان مخصوصاً تیره و بنفش هستم، فقط به آن نگاه کنید، این یک کار فوق العاده از طبیعت است.
رنگی به قدری خیره کننده که باورش سخت است که بتوان آن را از میوه درست کرد، با این حال، یک ایراد دارد.
شیره انگور بسیار شیرین و کالری است. من معمولا نصف و نصفش را با آب رقیق می کنم، سپس سبک تر و کمتر شیرین می شود.
انگوری که من برای فشار دادن استفاده کردم بسیار شیرین بود و پوست تیره ای داشت.
آبمیوه گیری آنها را به یک آبمیوه 100% عالی در نوشیدنی آبمیوه تبدیل کرد. و شما، چه نوع آبمیوه ای را دوست دارید؟
در هر صورت اکنون شما را به شیره انگور بهترین از بهترین ها و کاملا طبیعی دعوت می کنم!
او بسته به مقدار آب میوه ای که می خواهید تهیه کنید، یک خوشه انگور سفارش داد. به طور متوسط، 1 کیلوگرم حدود 0.8 لیتر آب میوه است.
انگورها را کاملا بشویید و ساقه های آن را جدا کنید. داخل آبمیوه گیری عمودی یا افقی گذاشتم.
ممکن است آبمیوه گیری یا پرس نیز وجود داشته باشد. آب میوه را می گیرم. آن را در لیوان ها می ریزم و برای نوشیدن سرو می کنم.
انگورها را کاملا بشویید و ساقه های آن را جدا کنید.
داخل آبمیوه گیری عمودی یا افقی گذاشتم. ممکن است آبمیوه گیری یا پرس نیز وجود داشته باشد. آب میوه را می گیرم.
داخل قابلمه میریزم و میجوشانم. بعد از جوش آمدن، گاز را کم کنید و 10 دقیقه بپزید.
شیشه ها یا بطری های استریل شده را با آب میوه پر می کنم. فورا می چرخم.
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و یک پارچه کف آن قرار دهید. آب را جوش می زنم.
شیشه های داغ را داخل شیشه ریختم و حرارت را کم کردم و 30 دقیقه آنها را بخارپز کردم.
شیشه ها را بیرون می آورم، می گذارم خنک شوند و تمام. شیره انگور برای زمستان آماده است!