خوردن شاه توت سیاه سمی جان یک خانواده را در کانادا گرفت!!!

شاه توت یکی از قدیمی ترین میوه های شناخته شده برای ما است که در حفاری های دوران ماقبل تاریخ یافت شد.

آنها را می توان در مزارع تولیدی و همچنین در باغچه های خانگی پرورش داد.

شاه توت سیاه نه تنها به دلیل طعم و مزه، بلکه بیش از همه به دلیل خواص درمانی و لاغری خود شناخته شده اند.

شاه توت کمی شبیه تمشک است، علاوه بر این، این میوه ها متعلق به یک خانواده هستند و نیازهای کشت مشابهی دارند.

با این حال، شاخه های شاه توت بلندتر و بسیار خاردارتر از شاخه های پسرعموی نزدیک خود هستند.

میوه های شاه توت که به نام های شاه توت یا شاه توت نیز شناخته می شوند، معمولاً به رنگ بنفش تیره یا سیاه هستند و طعم آن بسته به گونه آن می تواند ترش یا بسیار شیرین باشد.

توت

شاه توت یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی است، میوه های شاه توت بنفش تیره مقدار زیادی پتاسیم را تامین می کنند، به همین دلیل مصرف آن به ویژه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی توصیه می شود.

محتوای بالای آهن به ویژه برای افراد مبتلا به کم خونی، کودکان، زنان باردار و شیرده و گیاهخواران مفید است.

شاه توت همچنین منبع کلسیم است که به طور مثبت بر وضعیت اسکلت، هدایت مناسب محرک ها در مغز و قلب تأثیر می گذارد.

محتوای ویتامین C در ایجاد سیستم دفاعی بدن از اهمیت بالایی برخوردار است که به ویژه اکنون که پاییز سرد و پرباران آغاز می شود باید قدردان آن بود.

علاوه بر این، اسید اسکوربیک تأثیر مثبتی بر جذب آهن موجود در شاه توت دارد.

در میان سایر میوه ها، شاه توت با محتوای بالای اسید الاژیک، یک ماده فعال زیستی که از سیستم ایمنی حمایت می کند و با رادیکال های آزاد که پیش ساز سلول های سرطانی هستند، مبارزه می کند، متمایز می شود.

خواص ضد سرطانی و ضد التهابی همچنین دارای آنتوسیانین (رنگ های طبیعی) است که در شاه توت به وفور یافت می شود.

کاربرد شاه توت به عنوان مواد تشکیل دهنده کیک، خامه، بستنی، مربا، کمپوت، ژله و ژله استفاده می شود.

لیکورها، شراب ها، آب میوه ها، شربت ها و دمنوش های شاه توت از محبوبیت خاصی برخوردارند که به دلیل محتوای بالای ویتامین ها اغلب در سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *